*zagrebački odrezak– tradiciju našeg doma predstavlja odrezak kojeg punimo finim sirom i šunkom te ga uvaljamo u brašno, jaja i krušne mrvice. Zatim ga pržimo sa minimalnim količinama ulja te ga dovršavamo u pećnici. Vi dragi naši gosti, o njemu pripovjedate već nekoliko desetljeća. Od srca jedno najiskrenije hvala!
*ZAGREBAČKI ODREZAK
Svinjetina
Puretina
Teletina
MINI ZAGREBAČKI ODREZAK
Svinjetina
Piletina
Puretina
Teletina
MEDALJONI U UMAKU OD ŠAMPINJONA
Svinjski file
Pureći file/
Teleći file
PLATA RIBIČ (za dvije osobe)
Medaljoni lungića, pureći file, gurmanska pljeskavica, čevapčići, ražnjići, pileći zabatak, ploške mladog krumpira, restani krumpir, umak od šampinjona
PLATA DELICIJE (za dvije osobe)
Juneći biftek, teleći medaljoni, janjeći kotleti, pečeno povrće, ploške mladog krumpira
PUNJENA PLJESKAVICA
Meso junetine i svinjetine, fini slani sir
BIFTEK S TARTUFIMA
Juneći file. umak od crnog istarskog tartufa, svježi tartuf
BBQ REBARCA
Marinirana sous vide svinjska rebarca, barbeque umak
PUNJENI LUNGIĆ
Svinjski file, fina šunka, fini sir